Professionel Træningsstald

San Pedro Training tilbyder kurser og undervisning med dig og din hest.
Amalie er sports og Gædingakeppni rytter på eliteniveau.
Herudover er hun også uddanet CCA Coach og Gædingakeppni Landsdommer,
hun har endvidere stor erfaring indenfor foredrag og undervisning.
Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om dig og din hest.

 
image1.jpg

Individuelle forløb

Personlig udvikling er for alle. Dig der har konkrete målsætninger. Dig der ønsker større selvindsigt. Dig der ønsker bedre relationer men også dig der vil være bevidst om dine vaner og reaktionsmønstre. Til dig der gerne vil være mere glad og mindre stresset hver dag!

Som din coach kan jeg sammensætte et målrettet individuelt forløb som vil give dig selvindsigt og udvikle dig personligt i den retning du ønsker.

Performance coaching

Bliver du nervøs når du skal til stævner? Vil du gerne være den bedste udgave af dig selv både i træningen og til konkurrencer? Så du kan opnå dine vildeste mål og drømme?

Som din performance coach kan jeg hjælpe dig til at lære hvordan du styrer din mentale tilstand i pressede situationer. Uanset om du skal til eksamen, stævne, eller “bare” til undervisning. Og hjælpe dig til at du yder dit bedste, hver gang!

 
home0053_01.jpg

Coaching workshop

Coaching i større grupper kan virke utroligt effektivt.
Vi vil gennemgå coachingens grundprincipper, og få bedre forståelse for hjernens og nervesystemets naturlige reaktioner. Herudover vil vi lave øvelser sammen og individuelt.

Workshops tager udgangspunkt i de udfordringer i har i jeres firma/klub, og skræddersyes til nettop de udfordringer i står overfor. Jeres udbytte er en forståelse af jeres udfordring, et perspektiv på udfordringerne samt forslag til konkrete værktøjer og tiltag så i selv kan arbejde videre hver især.

Praktisk

Ingen er ens og derfor er alle coachingforløb og workshop skræddersyede til den konkrete situation.

Et forløb indeholder som regel følgende facer: Opstartssamtale i telefonen, en seance hvor den nuværende situation kortlægges og individuel coaching på udviklingsønsker og mål.

Jeg kører gerne til dig i hele Nordsjælland. Til dig der bor længere væk har jeg også haft stor succes med coaching over telefon.

 

Træning

Træningen er målrettet efter ejerens ønsker og behov.

"... God og professionel træning af vores hingst Aron... en meget professionel vurdering af hestens niveau, ved afhentning fik vi grundig information og råd til videre træning" - Karin & Jan - Møllegaard Islandsheste

Træningen er både i skov, på bane og i longe - så hesten lære at arbejde alle steder, og så træningen ikke bliver alt for ensartet.

I forløbet vil der være løbende kommunikation til ejeren så det er muligt at følge udviklingen, træningsforløbet vil slutte med undervisning  så ejeren kan arbejde videre med hesten bedst muligt.

san_pedro_training2
 
k%C3%B8benhavnerridt+lille.jpg

Undervisning

Amalie har flere års erfaring indenfor undervisning af ryttere på alle niveauer.

"...altid kompetent og kreativ undervisning, vi sætter pris på Amalies rare og imødekommende måde og være på" - Camilla Nielsen

Der vil blive taget udgangspunkt i rytterens samt hestens niveau og der vil bl.a. blive lagt meget vægt på hestens personlighed i forhold til indlæringsmetoder.

Gennem hendes erfaring med træning af islandske heste, mange års undervisning, konkurrenceridning samt Gædingakeppni dommer uddanelse vil Amalie hjælpe dig og din hest videre.

 
 

Gæðingakeppni

Gæðingakeppni er for alle, som elsker at ride og vise sin islandske hest - børn og voksne på alle niveauer. Jeg lover, at det er langt mere kompliceret at udtale Gæðingakeppni end det er at ride det:)  

På Island vurderes sporten Gæðingakeppni meget højt, og i norden er den ved at vinde mere og mere respekt. Gæðingakeppni-reglerne bærer meget præg af dyb respekt for hestene, og stor stolthed ved at vise dem frem.

Icehorse festival 2019

Icehorse festival 2019

KonkurrenceN

Gæðingakeppni handler mere om hesten end rytteren. Det handler om at finde den bedste hest. Hesten, som er en fornøjelse at ride på og at se performe. Den skal have masser af arbejdsvilje og fremdrift, men på en måde, så den samtidig er både samarbejdsvillig, styrbar og lydig. Den skal helst bevæge sig med stor kraft og fart i gangarterne og med stolthed og udstråling i udtrykket. Man kan sige, at betegnelsen ”A happy athlete ” passer perfekt på den gode gæðingur.

Team Hrimnir

Team Hrimnir

Undervisning

&Kurser

Amalie undreviser i teori og praksis både for hold og enkeltpersoner. Amalie er som den eneste i danmark uddannet Gæðingakeppni Landsdommer, herudover er hun Nordisk Mester i Ungdomsflok og er derfor godt inde i reglerne.

"... Et super inspirerende kursus med en god og positiv tilgang til den enkelte hest :) stor ros til Amalie..." - Mette Bragenholt Uttrup Madsen

World Tølt 2016

World Tølt 2016

Regler & Guidelines

Jeg har samlet en regler og guidelines for Gæðingakeppni så du kan lære mere om denne sportsgren. 

"En fantastisk dag! Amalie var uovertruffen - hun fik enhver rytter til at flytte sin hest flere niveauer... Endnu engang tusind tak for et super kursus!!!" - Maria F. Eggertsen

Sponsorer