IMG_8757.JPG

Vilkår og Betingelser

Opholdet for hesten hos San Pedro Training er på ejers eget ansvar. Det er altså ejeren som har ansvaret for at hesten er sund og rask og som minimum er ansvarsforsikret.

Hvis uheldet er ude tilkaldes dyrlægen for hestens ejers regning, der vil selvfølgelig være kommunikation til ejer hurtigst muligt. Der benyttes tilknyttet dyrlæge.

Hesten skal afleveres nyskoet. Hvis deter brug for skoning i perioden er det for hestens ejers regning og der benyttes tilknyttet beslagsmed.

Hesten vil blive trænet 3-5 dage om ugen, efter aftale og behov. Der kan tilkøbes undervisningslektioner i slutningen af forløbet såfremt det ønskes. 

Hesten vil stå på boks/fold eller løsdrift efter behov. Og vil blive fodret med wrap, hø og kerne efter behov. Ejer er velkommen til at medbringe eventuelt specialfoder.

Der vil i forløbet være løbende kommunikation med hestens ejer så der er mulighed for at følge processen.

Betaling foregår bagud pr md. og altid inden afhentning af hesten.

Ved ankomst vil hestens ejer og Amalie snakke om træningsforløb og der vil blive skrevet en træningskontrakt så der er styr på forventninger og retningslinjer for begge parter.

Hvis hesten står opstaldet uden at blive trænet, f.eks ved sygdom, stævner osv. koster opstaldningen 50 kr. pr dag + moms.